Stik: mag. mag. Marko Savić, direktor instituta

mag. mag. Marko Savić, v. d. direktorja MiRI

MiRi > e-katalog > str. 2

Marko Savić je višji predavatelj za dizajn management na Fakulteti za dizajn. Je pobudnik MiRi (Murski institut za razvoj infrastrukture), iniciative za povezovanje politik in gospodarstva s trajnostno mobilnostjo za vse, fizičnim in mentalnim zdravjem ter športom prek ponovnega zagona obstoječih čezmejnih med-regijskih železniških povezav s hkratnim predlogom vzpostavitve daljinskih kolesarskih poti vzdolž teh povezav. Doktorski študent na Univerzi v Ljubljani, na interdisciplinarnem doktorskem študiju Varstvo okolja in avtor knjige Oblikovanje poslovnih modelov.

mag. mag. Marko Savič, v. d. direktorja MiRi: grafični CV.

Tel. številka:

041 730 882

Spletni naslov:

www.miri.si

MiRi na družbenih omrežjih:

MiRi pobuda je za vse, ki dnevno, tedensko in občasno prihajamo in odhajamo ne le iz štirih sosednjih držav v in iz Mura in Drava regij, iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske, temveč tudi za vse iz regij celotne osrednje Evrope. Spremljaj in sledi naš MiRi blog ali se naroči na nove blog zapise prek tvoje e-pošte. In deli ta zapis v tvoja družbena omrežja. Hvala lepa.

:||:

Vabimo k podpori pobude z včlanitvijo še danes v Bronasti-, Srebrni-, Zlati- ali VIP Klub MiRi. Vsak evro šteje. Več nas bo, močnejši bomo. Za vzdržne, okolju in zdravju ter vsem nam prijazne med-regijske povezave. Zato, da bomo končno spet povezani kot smo nekoč že bili.

MiRi > e-katalog > str. 2