E-novice

Obveščamo vas o naših aktivnostih in posredujemo vsebine z naših dogdkovo. Prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v MiRi, Murska Sobota (Murski institut za razvoj infrastrukture).

Prijavite se na MiRi e-novice

O svojih aktivnosti in vsebinah z dogodkov, ki jih pripravljamo, vas obveščamo tudi po elektronski pošti. Za prijavo na naše občasne novosti, izpolnite spletno formo.

Processing…
Success! You're on the list.

Vaš elektronski naslov hranimo v seznamu prejemnikov novic v storitvi Mailchimp, do vaše morebitne odjave teh e-novic oz. preklica.

Privolitev za elektronsko obveščanje

S prijavo na naše e-novice se strinjate s pravili uporabe osebnih podatkov po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov (GDPR, ang. General Data Protection Regulation).

Vaših podatkov v nobenem primeru ne delimo s tretjimi osebami. V skladu z GDPR uredbo imate pravico, da do svojih osebnih podatkov dostopate in jih urejate. Vaše podatke obdeluje Murski institut za razvoj infrastrukture, Plese 9a, 9000 Murska Sobota, mob. tel.: 041 730 882, e-naslov: marko.savic@miri.si.

Arhiv e-Novic :||: E-News-Archiv

Spremljajte MiRi tudi na družbenih omrežjih:

Za ponovno odprtje čezmejnega več-funkcionalnega Murskega mostu, med-regijskih železniških in daljinskih kolesarskih povezav v regijah rek Mure in Drave v štirih državah.

MiRi pobuda je za vse, ki dnevno, tedensko in občasno prihajamo in odhajamo ne le iz štirih sosednjih držav v in iz Mura in Drava regij, iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske, temveč tudi za vse iz regij celotne osrednje Evrope. Vabimo k podpori pobude z včlanitvijo še danes v Bronasti-, Srebrni-, Zlati- ali VIP Klub MiRi. Vsaka članica in vsak član ter vsak evro šteje. Več nas bo, močnejši bomo.

MiRi > e-Novice